TE Rörentreprenad

Stockholms län

Information

690218-XXXX är organisationsnummer för verksamheten TE Rörentreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TE Rörentreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som TE Rörentreprenad finns i.

TE Rörentreprenad har varit registrerat sedan 2006-03-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för TE Rörentreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-16.

TE Rörentreprenad är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för TE Rörentreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med TE Rörentreprenad så kan ni göra det på telefon genom 08-268687 eller genom brev på följande adress:

Rörarbeten i samband med om- till och nybyggnad.

Det finns olika personer som har en koppling med TE Rörentreprenad och det är Eklund, Tommy Olof som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,