Madelaine Palm Design

Stockholms län

Information

690212-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Madelaine Palm Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Madelaine Palm Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Madelaine Palm Design finns i.

Madelaine Palm Design har varit registrerat sedan 1993-12-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Madelaine Palm Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-08.

Madelaine Palm Design är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Madelaine Palm Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Madelaine Palm Design så kan ni göra det på telefon genom 08-52505125 eller genom brev på följande adress:

Reklamverksamhet såsom idégivning, grafisk formgivning och originalarbete av reklammaterial såsom annonser, broschyrer, logotyper, förpackningsdesign och tidningsdesign samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Madelaine Palm Design och det är Palm, Anna Madelaine som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,