LingualOrtodonti

Stockholms län

Information

690209-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LingualOrtodonti. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LingualOrtodonti är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som LingualOrtodonti finns i.

LingualOrtodonti har varit registrerat sedan 2007-05-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för LingualOrtodonti så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-01-01.

LingualOrtodonti är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för LingualOrtodonti är följande:

Vill ni komma i kontakt med LingualOrtodonti så kan ni göra det på telefon genom 076-8646982 eller genom brev på följande adress:

Erbjuda tandreglering till barn och vuxna. Verksamheten skall bedriva specialisttandvård inom området ortodonti med profilering mot lingualteknik. Verksamheten ska också bedrivas utbildning och kursverksamhet samt utföra konsulttjänster inom ämnesområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med LingualOrtodonti och det är Hajati, Anna-Kari som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,