Firma Caroline Geijer

Stockholms län

Information

681229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Caroline Geijer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Caroline Geijer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Firma Caroline Geijer finns i.

Firma Caroline Geijer har varit registrerat sedan 2000-09-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Caroline Geijer så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

Firma Caroline Geijer är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Firma Caroline Geijer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Caroline Geijer så kan ni göra det på telefon genom 08-6637715 eller genom brev på följande adress:

Journalistisk verksamhet, artikelförfattande redaktörsjobb med mera på frilansbasis.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Caroline Geijer och det är Geijer, Maria Helena Caroline som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,