VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM. Det finns flera bolag som liknar VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-10-16 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1998-05-12 så har VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM varit registrerat och sedan 2009-10-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM så kan ni göra det på 08-850190.

Verktygs- och materialförsäljning till byggbranschen. Tävlingsverksamhet samt avel, uppfödning och marknadsföring av travhästar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Widing, Daniel som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

VERKTYGSPROFFSET I STOCKHOLM har 681202-XXXX som sitt organisationsnummer.