Osteopat Eva Johansson

Stockholms län

Information

Osteopat Eva Johansson hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Osteopat Eva Johansson finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Osteopat Eva Johansson tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Osteopat Eva Johansson har haft sedan 2002-10-03. Osteopat Eva Johansson har funnits sedan och 2002-10-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Osteopat Eva Johansson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6683070.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Osteopat Eva Johansson har idag 681012-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Osteopat Eva Johansson

Behandlingsverksamhet inom manuell medicin med grund inom osteopati samt konsultverksamhet för företag med tyngdpunkt inom restaurangområdet med inriktning på kost och hälsa.

I Osteopat Eva Johansson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Eva Ulrika som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .