A Björklund Consulting

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter A Björklund Consulting. Det finns flera bolag som liknar A Björklund Consulting i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

A Björklund Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-10-17 så har A Björklund Consulting varit registrerat och sedan 2002-12-05 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är A Björklund Consulting och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med A Björklund Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med A Björklund Consulting så kan ni göra det på 08-7202284.

Helhetshälsa, personlig utveckling, samtalsterapi konsultationer och utbildning inom helhetshälsa. Friskvård, samtalsterapi, coaching, personlig utveckling, kroppsvård, själavård, hälso- främjande.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Björklund, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

A Björklund Consulting har 680922-XXXX som sitt organisationsnummer.