Lena M utbildning & sälj

Stockholms län

Information

Lena M utbildning & sälj hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Lena M utbildning & sälj finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lena M utbildning & sälj tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lena M utbildning & sälj har haft sedan 2003-10-16. Lena M utbildning & sälj har funnits sedan och 2003-10-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lena M utbildning & sälj så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6190606.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Lena M utbildning & sälj har idag 680821-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lena M utbildning & sälj

Utbildning inom ridsport, försäljning av hästar, uthyrning och försäljning av ridksportsutrustning, tävlingsverksamhet inom ridsport,

I Lena M utbildning & sälj så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmqvist, Lena som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .