Biveborn Måleri

Stockholms län

Information

680701-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Biveborn Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Biveborn Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Biveborn Måleri finns i.

Biveborn Måleri har varit registrerat sedan 2006-12-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Biveborn Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Biveborn Måleri är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Biveborn Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Biveborn Måleri så kan ni göra det på telefon genom 070-5862716 eller genom brev på följande adress:

Målerireparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Biveborn Måleri och det är Biveborn, Rolf Thomas som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,