Panseri mirakel & sånt

Stockholms län

Information

680623-XXXX är organisationsnummer för bolaget Panseri mirakel & sånt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Panseri mirakel & sånt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Panseri mirakel & sånt finns i.

Panseri mirakel & sånt har varit registrerat sedan 1996-10-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Panseri mirakel & sånt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Panseri mirakel & sånt är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Panseri mirakel & sånt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Panseri mirakel & sånt så kan ni göra det på telefon genom 08-7259966 eller genom brev på följande adress:

Handel och konsultverksamhet inom data, musik, elektronik med anknytning till musik, radio & TV, cyklar och design av elektronikprodukter såsom förstärkare, högtalare och elektroniska musikinstrument. Utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Panseri mirakel & sånt och det är Panseri, Marco som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,