Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L.

Stockholms län

Information

Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. är en verksamhet som finns i Stockholm. I Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gross, Bengt Jesper Kristoffer som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. på telefon 070-6710077.

Ljudtekniker-producent, radioreklam, information, reklam, spelfilm och tv, bildspel och multimedia.

Idag är Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. av bolagstypen Enskild firma.

Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. så är det följande:

Kul När Allt Ljud Lirar K.N.A.L.L. har 680428-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.