SoLead Sofia Leadership

Stockholms län

Information

SoLead Sofia Leadership är en verksamhet som finns i Stockholm. I SoLead Sofia Leadership finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schneider, Sofia Monica som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SoLead Sofia Leadership så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SoLead Sofia Leadership på telefon 073-3860825.

Chefs- och ledarutveckling, coaching, grupputveckling, utveckling inom pedagogik, framtagning och leverans av utbildningar, föredrag, strategisk ledarutveckling, krishantering, konflikthantering, personlig utveckling, projektledare, mentorskap, friskvård, presentationsteknik, effektiv kommunikation, stresshantering.

Idag är SoLead Sofia Leadership av bolagstypen Enskild firma.

SoLead Sofia Leadership är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SoLead Sofia Leadership innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-10-27 och SoLead Sofia Leadership är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SoLead Sofia Leadership så är det följande:

SoLead Sofia Leadership har 680421-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.