spacetimelab

Stockholms län

Information

spacetimelab är en verksamhet som finns i Stockholm. I spacetimelab finns det lite olika personer som är förknippade och det är Asker, Björn Johan Richard som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med spacetimelab så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå spacetimelab på telefon 070-7265245.

Kärnverksamheten i företaget är kulturarrangemang med konstnärlig verksamhet, såsom teater, dans, film, som huvudsysselsättning. seminarier utifrån tema och erfarenhet i teaterns arbetssätt såsom muntlig kommunikation och den kreativa arbetsprocessen i konstnärlig verksamhet. dessutom undervisning och träning inom drama, dans, kampsport.

Idag är spacetimelab av bolagstypen Enskild firma.

spacetimelab är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

spacetimelab innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-21 och spacetimelab är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för spacetimelab så är det följande:

spacetimelab har 680402-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.