Lost in Fashion Publishing

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Lost in Fashion Publishing är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lost in Fashion Publishing är ett av dem. Statusen för Lost in Fashion Publishing är att Bolaget är aktivt.

Lost in Fashion Publishing är ett Enskild firma och skapades 2005-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lost in Fashion Publishing ska trivas.

Lost in Fashion Publishing är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-23. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistisk och publicistisk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lost in Fashion Publishing är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-30.

Idag är Lost in Fashion Publishing och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lost in Fashion Publishing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7442032.

.

De som är på något sätt har med Lost in Fashion Publishing är Strömquist, Elsa Susanna Margareta som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lost in Fashion Publishing har 680204-XXXX som sitt organisationsnummer.