E.L. Sektionsfällning

Stockholms län

Information

671126-XXXX är organisationsnummer för företaget E.L. Sektionsfällning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E.L. Sektionsfällning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som E.L. Sektionsfällning finns i.

E.L. Sektionsfällning har varit registrerat sedan 2005-05-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för E.L. Sektionsfällning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-26.

E.L. Sektionsfällning är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för E.L. Sektionsfällning är följande:

Vill ni komma i kontakt med E.L. Sektionsfällning så kan ni göra det på telefon genom 070-2902185 eller genom brev på följande adress:

Sektionsfällning och beskärning av träd

Det finns olika personer som har en koppling med E.L. Sektionsfällning och det är Lundholm, Eric Ragnar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,