Britta Svedin Design

Stockholms län

Information

670928-XXXX är organisationsnummer för bolaget Britta Svedin Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Britta Svedin Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Britta Svedin Design finns i.

Britta Svedin Design har varit registrerat sedan 2003-12-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Britta Svedin Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Britta Svedin Design är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Britta Svedin Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Britta Svedin Design så kan ni göra det på telefon genom 070-6082602 eller genom brev på följande adress:

Design, tillverkning och försäljning av smycken, accessoarer, kläder och heminredningsdetaljer.

Det finns olika personer som har en koppling med Britta Svedin Design och det är Svedin, Anna Britta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,