Visio Bildbyrå

Stockholms län

Information

Visio Bildbyrå är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Visio Bildbyrå finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Visio Bildbyrå är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

Visio Bildbyrå som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-09-30. Men sedan 1999-01-01 så har Visio Bildbyrå varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Visio Bildbyrå så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-308985.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Visio Bildbyrå ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Visio Bildbyrå. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Bild- och filmbyrå med försäljning av bildmaterial och rättigheter till bildmaterial samt färsäljning av rörlig bild och i förekommande fall bild ljud av tidigare nämnt material. Produktion av film, manus, video, konst samt fotografisk bild. Produktion för press och multimedia.

Firmatecknare för Visio Bildbyrå är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Visio Bildbyrå och det är följande personer, Hallström, Lars som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Visio Bildbyrå är 670806-XXXX.