Hundpedagogen Tappra

Stockholms län

Information

Hundpedagogen Tappra är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Hundpedagogen Tappra finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hundpedagogen Tappra är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-01-31.

Hundpedagogen Tappra som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2008-01-23. Men sedan 2008-01-31 så har Hundpedagogen Tappra varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hundpedagogen Tappra så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0838083.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Hundpedagogen Tappra ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hundpedagogen Tappra. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Utbildning av hundar och hundägare, utbildning av tjänstehundar och tjänstehundsförare, uppfödning av hundar, utveckling av hundprodukter samt moderator och föredragshållare.

Firmatecknare för Hundpedagogen Tappra är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hundpedagogen Tappra och det är följande personer, Järvinen, Linda Philippa som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hundpedagogen Tappra är 670525-XXXX.