Teletech Hultqvist

Stockholms län

Information

Teletech Hultqvist är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Teletech Hultqvist finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Teletech Hultqvist är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-10-29.

Teletech Hultqvist som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-12-13. Men sedan 1996-01-01 så har Teletech Hultqvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Teletech Hultqvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som Teletech Hultqvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Teletech Hultqvist. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Installation och service av elektronik såsom driftövervakning eller sammanlänkande elektronik då det gäller att få olika system att samarbeta eller att utbyta information. Detta inberäknar datorer telefoni såväl som olika larmsystem.

Firmatecknare för Teletech Hultqvist är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Teletech Hultqvist och det är följande personer, Hultquist, Jian Olov som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Teletech Hultqvist är 670514-XXXX.