Tina P Beauty and Care

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Tina P Beauty and Care är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tina P Beauty and Care är ett av dem. Statusen för Tina P Beauty and Care är att Bolaget är aktivt.

Tina P Beauty and Care är ett Enskild firma och skapades 1997-09-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tina P Beauty and Care ska trivas.

Tina P Beauty and Care är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hudterapeut med skönhets- och kroppsvård. Försäljning av hudvårds- och kroppsvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tina P Beauty and Care är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Tina P Beauty and Care och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Tina P Beauty and Care så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6000520.

.

De som är på något sätt har med Tina P Beauty and Care är Wehlin, Tina Petra Maria Viktoria som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tina P Beauty and Care har 670322-XXXX som sitt organisationsnummer.