Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård. Det finns flera bolag som liknar Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-02 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-09-13 så har Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård varit registrerat och sedan 2004-09-02 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård så kan ni göra det på 073-9850237.

Kroppsterapi, massage, zonterapi, naprapati, akupressur.Försäljning av hälsoprodukter såsom kuddar, avslappningsband, massageoljor, teer, etc. Uthyrning av behandlinsrum till terapeuter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Öhlén Haraldsson, Maria Christina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lugn och Go - Kroppsterapier och Friskvård har 670304-XXXX som sitt organisationsnummer.