Olov Öqvist

Stockholms län

Information

670218-XXXX är organisationsnummer för företaget Olov Öqvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olov Öqvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Olov Öqvist finns i.

Olov Öqvist har varit registrerat sedan 1997-03-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olov Öqvist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Olov Öqvist är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Olov Öqvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olov Öqvist så kan ni göra det på telefon genom 08-7021777 eller genom brev på följande adress:

Grafisk formgivning åt reklambyråer, bokföring och skivbolag, film och musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Olov Öqvist och det är Öqvist, Olov Einar som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,