Annika Öquist Perspektiva

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Annika Öquist Perspektiva är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Annika Öquist Perspektiva är ett av dem. Statusen för Annika Öquist Perspektiva är att Bolaget är aktivt.

Annika Öquist Perspektiva är ett Enskild firma och skapades 2003-04-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Annika Öquist Perspektiva ska trivas.

Annika Öquist Perspektiva är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult inom mångfaldsfrågor, kommunikation, socialt arbete, samhällsfrågor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annika Öquist Perspektiva är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18.

Idag är Annika Öquist Perspektiva och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Annika Öquist Perspektiva så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6906665.

.

De som är på något sätt har med Annika Öquist Perspektiva är Öquist, Annika Cecilia Dorotea som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annika Öquist Perspektiva har 670208-XXXX som sitt organisationsnummer.