Egen Kraft

Stockholms län

Information

670103-XXXX är organisationsnummer för företaget Egen Kraft. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Egen Kraft är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Egen Kraft finns i.

Egen Kraft har varit registrerat sedan 2005-08-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Egen Kraft så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

Egen Kraft är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Egen Kraft är följande:

Vill ni komma i kontakt med Egen Kraft så kan ni göra det på telefon genom 08-6045482 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik.

Det finns olika personer som har en koppling med Egen Kraft och det är Fallmark, Gunnel Margareta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,