Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp

Stockholms län

Information

661127-XXXX är organisationsnummer för företaget Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp finns i.

Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp har varit registrerat sedan 2004-09-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp så kan ni göra det på telefon genom 08-934781 eller genom brev på följande adress:

Städ- och flytthjälp.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna Jarosiewicz Städ- och Flytthjälp och det är Jarosiewicz, Anna Hanna som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,