Micke Fasth Consulting

Stockholms län

Information

661112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Micke Fasth Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micke Fasth Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Micke Fasth Consulting finns i.

Micke Fasth Consulting har varit registrerat sedan 1994-01-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micke Fasth Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Micke Fasth Consulting är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Micke Fasth Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Micke Fasth Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-58249480 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av personal till div. olika uppdrag tex. Chafförer, lager, trädgårdsarbete, svets, smide, städ. Div. kostnad- effektivitetsberäkningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Micke Fasth Consulting och det är Fasth, Mikael Hans Christer som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,