Alexander Rafting Konsult

Stockholms län

Information

Alexander Rafting Konsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Alexander Rafting Konsult finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Alexander Rafting Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Alexander Rafting Konsult har haft sedan 2005-06-09. Alexander Rafting Konsult har funnits sedan och 2005-06-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alexander Rafting Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7191320.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Alexander Rafting Konsult har idag 661026-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Alexander Rafting Konsult

Management konsult.

I Alexander Rafting Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rafting, Sven Robert Alexander som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .