Chi An Gramfors Media

Stockholms län

Information

Journalistisk verksamhet, produktion av journalistiskt material inom press, radio och tv samt likvärdiga media och branscher. Journalistisk konsultverksamhet, seminarie- och föredragsverksamhet samt undervisningsverksamhet. Produktion av publicistiskt material samt konsultverksamhet, seminarie-, föredrags- och undervisningsverksamhet inom kultur- och mediasektorn och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Chi An Gramfors Media vars bolagstyp är Enskild firma.

I Stockholm så är Chi An Gramfors Media ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1995-09-29 så skapades Chi An Gramfors Media och bolaget är har F-skattsedel Chi An Gramfors Media har haft det sedan 1995-01-01.

Chi An Gramfors Media är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

660819-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Chi An Gramfors Media och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Chi An Gramfors Media så går det att nå dem via telefon på 08-6124526 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Chi An Gramfors Media är Gramfors, Britta Chi An som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .