Ulrikas Hälsa & Livskvalitet

Stockholms län

Information

660803-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ulrikas Hälsa & Livskvalitet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulrikas Hälsa & Livskvalitet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Ulrikas Hälsa & Livskvalitet finns i.

Ulrikas Hälsa & Livskvalitet har varit registrerat sedan 2005-10-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulrikas Hälsa & Livskvalitet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ulrikas Hälsa & Livskvalitet är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Ulrikas Hälsa & Livskvalitet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulrikas Hälsa & Livskvalitet så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hälsocoaching, inklusive näringslära, pedagogik och gruppledarinstruktioner i forma av spinning och gymnastik i olika former.

Det finns olika personer som har en koppling med Ulrikas Hälsa & Livskvalitet och det är Frössling, Ulrika Helena som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,