Marianne Lektorp - Design & Media

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Marianne Lektorp - Design & Media är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Marianne Lektorp - Design & Media är ett av dem. Statusen för Marianne Lektorp - Design & Media är att Bolaget är aktivt.

Marianne Lektorp - Design & Media är ett Enskild firma och skapades 2002-02-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Marianne Lektorp - Design & Media ska trivas.

Marianne Lektorp - Design & Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reklam, media, kommunikation. Försäljning och konsultation av varor och tjänster inom nämnda områden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marianne Lektorp - Design & Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Marianne Lektorp - Design & Media och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Marianne Lektorp - Design & Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6560115.

.

De som är på något sätt har med Marianne Lektorp - Design & Media är Lektorp Bunnå, Marianne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marianne Lektorp - Design & Media har 660728-XXXX som sitt organisationsnummer.