Cucumber Consulting, Management & Kommunikation

Stockholms län

Information

Allmän management konsulting, inom områdena management, marknadsföring, kommunikation, utbildning och webdesign. Grafisk profilering. Public Relations frågor såsom pressreleaser, presskonferenser, frukostseminarier. Marknadsundersökning, förstudier, media träning av chefer och specialister. E-post hanterings policy och internetkommunikation. Prissättningsrådgivning. Strategisk positionering på marknaden. Krishantering. Hjälp i frågor i effektivitetshöjande åtgärder såsom CRM (Customer Relational Management) eller kundvårdsprogram. bas utbildning inom reklam och marknadsföring.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cucumber Consulting, Management & Kommunikation vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Stockholm så är Cucumber Consulting, Management & Kommunikation en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2001-04-23 så skapades Cucumber Consulting, Management & Kommunikation och verksamheten är har ej F-skattsedel.

660706-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Cucumber Consulting, Management & Kommunikation och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cucumber Consulting, Management & Kommunikation så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cucumber Consulting, Management & Kommunikation är Helander, Peter Fariborz som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .