WESTROM Peace & Conflict

Stockholms län

Information

WESTROM Peace & Conflict är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som WESTROM Peace & Conflict finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

WESTROM Peace & Conflict är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-12-05.

WESTROM Peace & Conflict som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-01-14. Men sedan 2002-12-05 så har WESTROM Peace & Conflict varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på WESTROM Peace & Conflict så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6647306.

Stockholm arbetar för att bolag som WESTROM Peace & Conflict ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för WESTROM Peace & Conflict. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Tjänster i form av kompentens och kunskap inom freds- och konfliktforskning med fokus på krig-, kris och konfliktområden. Även uppdrag kring "Trafficking", (handel med kvinnor och flickor för sexuella ändamål). Projekt eller kortare uppdrag som presenteras i form av rapporter, workshops, bildpresentationer, artiklar eller deltagande i seminarier, konferenser.

Firmatecknare för WESTROM Peace & Conflict är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till WESTROM Peace & Conflict och det är följande personer, Weström, Carl Johan Pontus som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för WESTROM Peace & Conflict är 660615-XXXX.