Rörkällans VVS & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

660512-XXXX är organisationsnummer för företaget Rörkällans VVS & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörkällans VVS & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Rörkällans VVS & Fastighetsservice finns i.

Rörkällans VVS & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 1996-06-12 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörkällans VVS & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rörkällans VVS & Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Rörkällans VVS & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rörkällans VVS & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-8833660 eller genom brev på följande adress:

Rörarbete och fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörkällans VVS & Fastighetsservice och det är Larsson, Leif Kenneth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,