Robust Redovisning

Stockholms län

Information

660511-XXXX är organisationsnummer för bolaget Robust Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robust Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Robust Redovisning finns i.

Robust Redovisning har varit registrerat sedan 2003-09-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Robust Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-28.

Robust Redovisning är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Robust Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Robust Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 073-7779087 eller genom brev på följande adress:

Redovisningskonsult.

Det finns olika personer som har en koppling med Robust Redovisning och det är Holm, Bengt Ola som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,