MÅA Försäljningskonsult

Stockholms län

Information

MÅA Försäljningskonsult hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där MÅA Försäljningskonsult finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. MÅA Försäljningskonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket MÅA Försäljningskonsult har haft sedan 1995-01-01. MÅA Försäljningskonsult har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MÅA Försäljningskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8104400.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

MÅA Försäljningskonsult har idag 660408-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MÅA Försäljningskonsult

Försäljning av tillbehör i databranschen och konsultverksamhet inom databranschen. Försäljning av konferens- och festlokaler. Försäljning av lättare städtjänster och konsultverksamhet inom städbranschen.

I MÅA Försäljningskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Adsten, Mats Åke som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .