JPL Ekonomikonsult

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter JPL Ekonomikonsult. Det finns flera verksamheter som liknar JPL Ekonomikonsult i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

JPL Ekonomikonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-11-01 så har JPL Ekonomikonsult varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är JPL Ekonomikonsult och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med JPL Ekonomikonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med JPL Ekonomikonsult så kan ni göra det på 08-306435.

Bolaget skall bedriva bokföring och övrig kameral verksamhet, ekonomirådgivning, utbildning och kursverksamhet inom dessa områden samt härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundgren, Jan Patrik som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

JPL Ekonomikonsult har 660329-XXXX som sitt organisationsnummer.