TK EXPRESS & ENTREPRENAD

Stockholms län

Information

660204-XXXX är organisationsnummer för bolaget TK EXPRESS & ENTREPRENAD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TK EXPRESS & ENTREPRENAD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som TK EXPRESS & ENTREPRENAD finns i.

TK EXPRESS & ENTREPRENAD har varit registrerat sedan 1993-07-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för TK EXPRESS & ENTREPRENAD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

TK EXPRESS & ENTREPRENAD är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för TK EXPRESS & ENTREPRENAD är följande:

Vill ni komma i kontakt med TK EXPRESS & ENTREPRENAD så kan ni göra det på telefon genom 08-890018 eller genom brev på följande adress:

Vägunderhåll, samt att på uppdrag utföra transport

Det finns olika personer som har en koppling med TK EXPRESS & ENTREPRENAD och det är KARLSSON, LEIF THOMAS som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,