Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Enskild firma som heter Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat. Det finns flera företag som liknar Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-04 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-12-16 så har Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat varit registrerat och sedan 2006-08-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat och det finns fler företag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat så kan ni göra det på 08-6615520.

Text i alla dess former. Trädgårdskonsult planerande, anläggande, bevarande som löpande. Matkreatör i försäljning av rec ept och kokböcker, catering och vidareutbildning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahlström Schmiterlöw, Annika Eva I som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Annika Ahlström - Text, Trädgård & Mat har 651202-XXXX som sitt organisationsnummer.