Clareo Marknadskommunikation

Stockholms län

Information

651111-XXXX är organisationsnummer för företaget Clareo Marknadskommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Clareo Marknadskommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Clareo Marknadskommunikation finns i.

Clareo Marknadskommunikation har varit registrerat sedan 2004-10-29 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Clareo Marknadskommunikation så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Clareo Marknadskommunikation är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Clareo Marknadskommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Clareo Marknadskommunikation så kan ni göra det på telefon genom 070-5601084 eller genom brev på följande adress:

Konsult med marknadskommunikation. All form av kommunikation mot kund, även internet i företag och organisationer. Mer kända begrepp som marknadsföring, reklam, inter.- och extern information ingår. Viss utformning av webbplatser ur ett kommunikativt och användarvänligt perspektiv.

Det finns olika personer som har en koppling med Clareo Marknadskommunikation och det är Forsman Mickelsson, Britt Marina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,