Plaza Extra Firma

Stockholms län

Information

651025-XXXX är organisationsnummer för bolaget Plaza Extra Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plaza Extra Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Plaza Extra Firma finns i.

Plaza Extra Firma har varit registrerat sedan 2005-10-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plaza Extra Firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Plaza Extra Firma är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Plaza Extra Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Plaza Extra Firma så kan ni göra det på telefon genom 073-5541580 eller genom brev på följande adress:

Import av frukt, grönsaker och livsmedel. Export av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med Plaza Extra Firma och det är Abudiak, Omer Mahmod Abdalla som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,