Cederqvist Antik & Vin

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Cederqvist Antik & Vin är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Cederqvist Antik & Vin är ett av dem. Statusen för Cederqvist Antik & Vin är att Bolaget är aktivt.

Cederqvist Antik & Vin är ett Enskild firma och skapades 2004-03-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Cederqvist Antik & Vin ska trivas.

Cederqvist Antik & Vin är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Antik och konsthandel, inklusive värderingar konsult inom dryck, mat och catering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cederqvist Antik & Vin är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-12.

Idag är Cederqvist Antik & Vin och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Cederqvist Antik & Vin så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2648509.

.

De som är på något sätt har med Cederqvist Antik & Vin är Cederqvist, Johan Niclas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cederqvist Antik & Vin har 651013-XXXX som sitt organisationsnummer.