Advokatfirman Sweger

Stockholms län

Information

650929-XXXX är organisationsnummer för bolaget Advokatfirman Sweger. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Advokatfirman Sweger är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Advokatfirman Sweger finns i.

Advokatfirman Sweger har varit registrerat sedan 2002-10-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Advokatfirman Sweger så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Advokatfirman Sweger är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Advokatfirman Sweger är följande:

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Sweger så kan ni göra det på telefon genom 08-6619090 eller genom brev på följande adress:

Advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Advokatfirman Sweger och det är Sveger, Ia Maria Dagmar som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,