Lotta Design

Stockholms län

Information

Lotta Design hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Lotta Design finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lotta Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lotta Design har haft sedan 2000-02-29. Lotta Design har funnits sedan och 2000-02-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lotta Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0708-201515.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Lotta Design har idag 650919-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lotta Design

All form av grafisk formgivning design illustration av tex. logotyper,grafisk identiteter, broschyrer, affischer, förpackningar, vinjetter,illustrationer.

I Lotta Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerlund Palmbäck, Charlotta Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .