Ulrika Eklund Consulting

Stockholms län

Information

Ulrika Eklund Consulting hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Ulrika Eklund Consulting finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Ulrika Eklund Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ulrika Eklund Consulting har haft sedan 1998-01-01. Ulrika Eklund Consulting har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ulrika Eklund Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6506338.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Ulrika Eklund Consulting har idag 650815-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ulrika Eklund Consulting

Webproduktion samt utbildning i ledarskap, organisationsutveckling och jämställdhet, skrift- och webproduktion. Coacing i gender jämställdhet genus-, mångfaldsfrågor samt därmed förenlig verksamhet.

I Ulrika Eklund Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Anna Ulrika som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .