Riverman Research and Development

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Riverman Research and Development är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Riverman Research and Development är ett av dem. Statusen för Riverman Research and Development är att Bolaget är aktivt.

Riverman Research and Development är ett Enskild firma och skapades 2006-04-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Riverman Research and Development ska trivas.

Riverman Research and Development är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företagsidén är att utveckla, testa och ta fram produkter och tjänster för trafiksäkerhet, personlig säkerhet samt egendomsskydd inom området trafik och fordon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Riverman Research and Development är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22.

Idag är Riverman Research and Development och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Riverman Research and Development så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3736970.

.

De som är på något sätt har med Riverman Research and Development är Åman, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Riverman Research and Development har 650810-XXXX som sitt organisationsnummer.