Mias Penna, Illustration och Layout

Stockholms län

Information

650713-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mias Penna, Illustration och Layout. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mias Penna, Illustration och Layout är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Mias Penna, Illustration och Layout finns i.

Mias Penna, Illustration och Layout har varit registrerat sedan 1998-06-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mias Penna, Illustration och Layout så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mias Penna, Illustration och Layout är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Mias Penna, Illustration och Layout är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mias Penna, Illustration och Layout så kan ni göra det på telefon genom 08-54088280 eller genom brev på följande adress:

Illustrationer, grafisk formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mias Penna, Illustration och Layout och det är Wahlberg, Anna Maria Elisabet som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,