FOTOGRAF JOHAN PAULIN

Stockholms län

Information

650622-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FOTOGRAF JOHAN PAULIN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FOTOGRAF JOHAN PAULIN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som FOTOGRAF JOHAN PAULIN finns i.

FOTOGRAF JOHAN PAULIN har varit registrerat sedan 1992-09-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FOTOGRAF JOHAN PAULIN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

FOTOGRAF JOHAN PAULIN är och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är .

Firmatecknare för FOTOGRAF JOHAN PAULIN är följande:

Vill ni komma i kontakt med FOTOGRAF JOHAN PAULIN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Produktion av bildspel, fotografiska uppdrag samt försäljning av fotografiska produkter

Det finns olika personer som har en koppling med FOTOGRAF JOHAN PAULIN och det är Paulin, Johan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,