Jonas Aneby Naprapatbehandlingar

Stockholms län

Information

650302-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jonas Aneby Naprapatbehandlingar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Aneby Naprapatbehandlingar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Stockholm som är den kommunen som Jonas Aneby Naprapatbehandlingar finns i.

Jonas Aneby Naprapatbehandlingar har varit registrerat sedan 1995-06-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Aneby Naprapatbehandlingar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Jonas Aneby Naprapatbehandlingar är och det finns flera bolag i Stockholm som också är .

Firmatecknare för Jonas Aneby Naprapatbehandlingar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jonas Aneby Naprapatbehandlingar så kan ni göra det på telefon genom 08-308924 eller genom brev på följande adress:

Naprapatbehandlingar.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Aneby Naprapatbehandlingar och det är Aneby, Jonas som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,