Elisabeth Ekman Schakt

Stockholms län

Information

Elisabeth Ekman Schakt hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Elisabeth Ekman Schakt finns. I Stockholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Elisabeth Ekman Schakt tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Elisabeth Ekman Schakt har haft sedan 2007-03-01. Elisabeth Ekman Schakt har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Elisabeth Ekman Schakt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-58548031.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Elisabeth Ekman Schakt har idag 650214-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Elisabeth Ekman Schakt

Entreprenadverksamet inom anläggning, rivning, uthyrning av grävmaskiner och anläggningsmaskiner och elektronikprodukter, i första hand GPS-styrd schakt. Bergsprängning, Rivningsprängning, uthyrning av sprängmedelsförråd.

I Elisabeth Ekman Schakt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekman, Viola Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .