Gunnar Björing Industriteknik

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Stockholm och Gunnar Björing Industriteknik är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Gunnar Björing Industriteknik är ett av dem. Statusen för Gunnar Björing Industriteknik är att Bolaget är aktivt.

Gunnar Björing Industriteknik är ett Enskild firma och skapades 1997-04-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Gunnar Björing Industriteknik ska trivas.

Gunnar Björing Industriteknik är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom maskinkonstruktion och teknikinformation samt förlagsverksamhet och elproduktion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunnar Björing Industriteknik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Gunnar Björing Industriteknik och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Gunnar Björing Industriteknik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7309923.

.

De som är på något sätt har med Gunnar Björing Industriteknik är Björing, Gunnar Bertil Hugo som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunnar Björing Industriteknik har 650214-XXXX som sitt organisationsnummer.